Ansökan inför hösten 2013

Så här gör du

Till och med den 22 maj, kan du söka till vår Singer- songwriterlinje.

Det är enkelt att söka, antingen gör du det via nätet eller så laddar du ner vår ansökningsblankett här och skriver ut. Oavsett om du söker via nätet eller som du väljer att söka via pappersblanketten så behöver du skicka med några dokument:

  • Senaste betyg från grundskola eller gymnasium.
  • Ett personbevis för studier. Det beställer du från Skattemyndigheten.

Du ska också skriva ett personligt brev och skicka med. Söker du via internet så skriver du ditt personliga brev där. I brevet berättar du om dig själv och varför du vill studera på Löftadalens folkhögskola.

Kom i håg referenterna

Innan du skickar din ansökan är det bra om du kontrollerar att du har fyllt i allt. Många glömmer att uppge två referenter. Det är personer som vi kan kontakta om vi vill veta mer om dig. Det ska inte vara kompisar eller anhöriga. Det kan vara tidigare arbetsgivare, lärare, skolpersonal, jobbcoacher, tränare eller någon annan som vet hur du är och kan ge ärliga svar på frågor om dig.

Skicka dina dokument till:

LÖFTADALENS FOLKHÖGSKOLA
Box 193
439 05 Åsa

Eller, scanna in dina dokument och e-posta dem till loftadalen@regionhalland.se, ange tydligt ditt namn och personnummer så att vi kan koppla meddelandet till din ansökan.

Om antagning på Löftadalens folkhögskolas webbplats.

Har du frågor om antagning eller behöver vägledning så kan du kontakta mig.

Med varm hälsning
Kristina Johansson
Studie- och yrkesvägledare

kristina.b.johansson@regionhalland.se

Det här inlägget postades i ansökan, Låtskrivarblogg, Nyheter, Singer- songwriterlinjen och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *