Spännande konserter mitt i november….

Det är mörkt nu….. efter höstlovet är det trögt att komma igång…folk är förkylda, mörkret gör en ledsen och det är svårt att hitta energi. På singer/songwriterlinjen har vi dock en sak som muntrar upp oss i mörkret. Vi repar inför konserter . Konserter där eleverna framför egna sånger gruppvis. Det är fantastiskt fint att få stå utanför och se på när människor möts musikaliskt, bygger upp varandras låtar och blir inspirerade av varandra. Jag är glad för att ha fått möjlighet att starta den här utbildningen…. det enda som jag ibland kan känna är att jag skulle vilja gå här själv. Vara ett helt år i musikskapande och musikaliska möten. Men det finns en tid och plats för allt 🙂

I alla fall…..Välkomna till konserterna

Tis 2/12, Ons 3/12, Tors 4/12, kl 13.00 och 19.00

Salongen, Löftadalens Folkhögskola

Kl 13.00 är en kortare skolföreställning och 19.00 är ett längre program, med fikapaus:-

Fri entré, men lämna gärna ett bidrag till klassens musikverksamhet.

Allt gott

Sofia

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *