Solkatt i solhatt

Måndagsmorgon startade med teknikkaos. Tack och lov kom storebror Anton till undsättning och räddade förtvivlade solkatter. Solvik visade sig vara en norrländsk variant av Löftadalen. Man kunde till och med se havet. Under spelningarna på Citykompaniet lyckades vi få en och annan groupie,Skellefteå levererar med andra ord. Under houseconcerten i Ersmark trodde Elvira sig se en älg. Det visade sig vara en hare. Vid flera tillfällen har vi fått förfrågan om Solkatts repertoar finns inspelad.

Nu sitter vi och småfiser på tåget mot Uppsala. Det är mycket att se framemot, i helgen väntar Pet Sounds i Stockholm. Innan dess laddar vi upp våra batterier och sjunger gammal 90-talspop för våra medresenärer.

Mjau mjau

Solkatt

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *