Sen uppdatering om Humble Stumbles turnéavslutning

Äntligen! Här kommer vår sammanfattning av de sista turnédagarna… På grund av magsjuka hos 50% av bandet kom vi efter med såväl bloggande som bokföring. Nu har vi alltså kommit ikapp, någorlunda – och börjat återhämta oss.

Trots sjukdom behövde vi inte ställa in några spelningar, och det var skönt att lyckas genomföra allt som planerat även om omständigheterna inte var de bästa. Att jobba på i sådana situationer var lärorikt och en viktig erfarenhet. Inte minst eftersom chauffören – den enda som hade åldern inne för att köra bussen vi lånat från skolan – var sjuk när vi skulle köra från Malmö till Lund.

Men nu går vi händelserna i förväg.

Dagen efter Café String i Stockholm åkte vi, som vi skrev senast, till Uppsala och spelade med Solkatt på Café Grand. På kvällen körde vi tillbaka till Stockholm där vi bodde över natten.

Nästa dag bar det av till Malmö! Vi tog det lugnt och kom iväg vid kl ett, med följden att vi kom fram ganska sent på kvällen. Det blev också turnéns mest dramatiska resa med ett sanslöst åskoväder. Men vi klarade oss från vattenplaning och sov sedan gott.

På torsdagen hade vi två spännande spelningar på Framtidsveckan. Den första var vi förband till workshopen Gemensam Sak, om värderingar och samhällsomställning, och den andra var i samband med filmvisningen av Freedom from Money.

Fredag skulle sedan vara en härlig ledig dag med möjlighet att göra någon utflykt i Malmö, blogga, och gå igenom bokföringen. Men då passade Rut alltså på att bli magsjuk. På lördagmorgonen var det sedan Miguels tur (eller otur).

På spelningen på Ekolivs på dagen på lördagen blev det alltså bara Tim, Eric, och den friska men ganska svaga Rut som kunde spela. Som tur var delades det giget med Solkatt, som levererade så klart. I Lund på kvällen fick Humble Stumble minus Miguel klara sig utan Solkatterna. Eftersom det inte gick att köra utan Miguel blev det buss till Lund. Vi tog med oss de instrument vi kunde bära och använde den lite enklare ljudutrustning som fanns på plats på Café & Le där spelningen var. Det var en av de underligaste spelningar vi gjort men det kändes som sagt mycket bra att genomföra det vi hade planerat.

Som tur är var det inte vår sista spelning, utan på söndagen skulle vi hem till Erics familj i Halmstad för en vardagsrumskonsert. Miguel hade tillfrisknat fort och vi var alla sugna på att få revansch efter den tråkiga avslutningen på Skånevistelsen. Och vilken konsert det blev! Härlig respons från publiken och skön stämning i bandet.

Så när vi gjorde oss redo för att köra tillbaka till Åsa var vi så här glada och nöjda:

IMG_4642

TACK alla som kollat på oss! Vi har haft två grymma veckor (undantaget magsjuka och diverse tidsoptimismrelaterade stressituationer).

Kram från Tim, Rut, Eric, och Miguel

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *