Andra året på Singer/Songwriterlinjen

Hej!

Mitt namn är Julia Holmström och jag är en av 3 som för första gången får testa på andra året på singer/songwriterlinjen. Det är väldigt spännande och känns lite som en ära att få hjälpa till att forma kursen.

Vi har hursomhelst fått i uppgift att dokumentera vår resa här på bloggen, berätta vad som händer under andra året, vad vi sysslar med och hur allting känns i princip. Jag blev den som skulle inviga alltihop så jag tänkte börja med att berätta lite vad jag har för planer och mål detta kommande år.

För mig var det så att redan innan jag bestämde mig för att börja andra året så hade jag målet att spela in en EP, släppa mer egen musik och fortsätta spela ute inför publik. När första året tog slut kände jag mig redo att vidga mina vyer och våga ännu mer än vad jag redan hade gjort. Så det är precis det jag ska göra – spela in en EP, bygga en publik, skaffa fler kontakter, spela mycket ute och växa som musikskapare. Vi har även så klart en del projekt genom skolan som förväntas hände under höst och vår. En av dessa är bland annat ett samarbete med Katrinebergs Folkhögskola, där vi tillsammans med filmlinjen ska skapa en musikvideo. Väldigt kul!

För stunden är jag klar med en låt. Jag planerar och siktar på att bli klar i Januari med allt som rör EPn. På vägen ska jag boka gigs, hålla skrivandet igång genom verktygen jag fick med mig under år ett och fortsätta bygga min publik genom att använda mig av sociala medier så som Youtube och Facebook.

Detta krävs en del arbete och mycket motivation. Något som man absolut får träna sig på när man går andra året eftersom man inte längre har samma strukturerade lektionstider och annat. Nu får man bestämma själv, göra upp sitt eget schema, skapa rutiner och planera. Det är utmanande men oerhört spännande och jag är så himla spänd på att se hur allt kommer se ut för mig när ytterligare ett år passerat.

Vi hörs snart igen!

/Julia

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *