Jag ska släppa en EP!

Hej!
Mitt namn är Petrus och jag går andra året på singer/songwriterlinjen. I slutet av första året så funderade jag på vad jag skulle göra när utbildningen var slut, jag ville ha tid för inspelning, skrivande och giggande och jag inte ville ta ett jobb som skulle ta upp all min tid och energi. Då öppnades möjligheten för det jag gör nu, år två, i stort sett ett frilansår med stöd från lärare (och csn). Helt perfekt tänkte jag då, och jag hade rätt. Jag ska snart släppa min första EP, vilket känns grymt, för det är något jag velat och försökt göra länge. Tidigare försök har avslutats i inspelningsfasen då jag alltid upptäckt att det inte känts rätt. Låtarna, rösten och inspelningen har inte varit tillräckligt bra men den här gången känner jag inte så, utan det känns som att jag kommer bli väldigt nöjd med resultatet. Jag måste säga att lärarna här på singer/songwriter-linje är att tacka för det, de har gjort mig till en mycket mer kompetent sångare, låtskrivare och producent.

Jag började spela in i somras och är som sagt nästan färdig. Det bara sång på en av låtarna kvar, sen ska jag mixa färdigt allt med hjälp av läraren Kristofer som är grym på mixning! Efter det ska jag skicka runt EPn till skivbolag för att se om jag kan få hjälp med distribution och promotion inför releasen.

I övrigt håller jag på att boka spelningar, jag ska fortsätta spela i Göteborg som jag redan gjort en del men jag vill även leta mig ut till andra städer för att få större publik. Jag börjar fundera på om jag till och med skulle kunna göra någon liten turné i samband med releasen. Vi får se hur det blir, men det jag kan säga nu är att jag känner att allt möjligt, vilket gör mig väldigt hoppfull!

Slutligen, efter allt tjat om min EP, varför inte ta tillfället i akt och skamlöst dela sin musik? Här kan ni hitta mig:

Facebook: https://www.facebook.com/PetrusNordh1/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7yrCiiPeUA2miuTrECx3EP
Soundcloud: https://soundcloud.com/petrusnordh/
YouTube: https://www.youtube.com/user/TeiscoCurlee

Ha det fint!

/Petrus

Det här inlägget postades i Singer- songwriterlinjen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *