Sätta mål, motivation och boka spelningar!

Hej!

Det är Julia här igen. Det har faktiskt hänt en del sedan jag skrev sist. Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så är det viktigt att hålla fokuset och motivationen igång. Det är en small balansgång mellan både frustration och hoppfullhet men mycket nyttigt och trots att vi bara är lite över halvvägs in i första terminen så har jag lärt mig så oerhört mycket redan. Det känns väldigt skoj!

Under läsåret får vi handledningsmöten med våra lärare. Där kan vi bolla idéer, diskutera, planera och sätta egna mål. Ett väldigt bra tillfälle att hitta motivation om man tappat den. Ett av mina senaste mål var att boka spelning. Något som jag tidigare har tyckt är lite skrämmande. Men jag tog mig i kragen, samlade på mig allt mitt mod och lyckades faktiskt boka tre spelningar på raken. I veckan genomförde jag min första två spelningar, vilket gick jättebra och var så oerhört kul att jag verkligen ska hålla detta igång och försöka boka fler.

Det är så himla nyttigt att hitta en balans i mellan att spela ute och att samtidigt låta sig leva i ”bubblan” som man gärna hamnar i när man skriver musik. Just nu kände jag att jag behövde få spela ute, visa upp min musik och mig som musiker och få en respons. Det är en så viktigt del av musicerandet och att utvecklas överhuvudtaget som person.

Nu känner jag mig inspirerad och har funnit en helt ny motivation till mitt eget skrivande och tänker att fram tills nästa spelning ska jag skriva lite ny musik, minst en låt. Det blir ett av min nya mål inför de kommande veckorna. Vem vet, kanske blir det så bra att jag har något nytt att visa upp tills nästa gång.

Innan jag går tänkte jag göra som mina fina klasskamrater här nedanför. Dela med mig lite ”shamelessly” av mina sociala medier så att man kan få höra lite smakprov av vad för musik jag sysslar med.

Facebook: https://www.facebook.com/juliahhmusic/
Youtube: https://www.youtube.com/byjui
Soundcloud: https://soundcloud.com/julia_ah
Spotify: https://open.spotify.com/track/1rjEUO3RSlYyhBzadvXfh4

Ha det toppen, var positivt!
Vi hörs snart igen!

/Julia

Det här inlägget postades i Singer- songwriterlinjen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *