Singer-songwriterlinjen

Dags att söka till hösten 2017…..

Riktar sig till dig som under ett läsår vill få möjlighet att verkligen fördjupa dig i låtskrivandet och hitta ditt unika uttryck. Tanken är att du i ett kreativt sammanhang ska få inspireras och  hitta verktyg som du kan använda för att skriva, framföra och nå ut med din musik……

”Song-writing” alltså låtskriveri utgör kursens grundstomme och därutöver finns instrument-/röstträning, samspel, genrekunskap,grundläggande inspelning osv. med som kontinuerliga inslag. Vidare får du vägledning i hur du kan skapa din egen väg i musikbranschen, mental träning, träning i sceniskt uttryck osv.

Ett viktigt ord i sammanhanget är självständighet, att själv efter utbildningen kunna skapa ett sammanhang för att få musiken att växa och skapa sin egen väg i musikbranschen.

Under året finns många möjligheter att göra spelningar.  Vi kommer även att ha ett antal gästpedagoger, etablerade singer/songwriters, som håller workshops under årets gång.

 

singer/songwriterlinjen fördjupning ( projektår)

Nu finns också möjlighet att söka ett fördjupningsår på singer/songwriterlinjen. Du som gått på linjens ettåriga kurs ( eller har motsvarande kunskaper) kan söka. Det här året driver du ditt eget projekt, samt deltar i inspirerande föreläsningar och workshops under året.

För information …
Kontakta
sofia.ekberg@regionhalland.se

För att ansöka till linjen gå till vår webbplats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *