Kontakt

Kontakta mig gärna för frågor om singersongwriterlinjen eller de workshops vi anordnar.

Skriv ett mejl till

sofia.ekberg@regionhalland.se

Allt gott!

Sofia

4 kommentarer till Kontakt

 1. Philip Eliason skriver:

  Hej,
  Mitt namn är Philip och jag är 20 år, jag har precis tagit studenten från programmet Music- and production i Skara. Jag skriver musik, sjunger, spelar gitarr och spelar in och producerar min egen musik i min egen hemstudio. Jag tycker att er linje ser intressant och spännande ut och undrar om det finns ngr restplatser kvar, om det finns möjlighet att söka restplatser? Jag har lagt ut några av mina covers på Youtub.
  Mvh Philip Eliason

  • sofiaekberg skriver:

   Hej Philip! Kul att du är intresserad av vår linje. Tyvärr har vi fullt nu till hösten.. men du är hjärtligt välkommen att söka nästa år. Vi kommer att ha en eller flera helgworkshops under året, så håll utkik på vår hemsida om du är intresserad. Allt gott. Sofia

 2. Vilma Bäckström skriver:

  Hej! Jag heter Vilma Bäckström och tar nu studenten på Music and Production i Skara. Jag undrar när sista antagningsdatumet är?

  Och om man söker nu, vilket datum är audition?
  Samt om man kommer in på skolan, vilket datum börjar terminen?

  Mvh, Vilma.

  • Brita Wanngård skriver:

   Hej Vilma!
   Du hittar all information du frågar om på skolans webbplats. Oftast startar ansökningstiden någon gång i mars och slutar i början på maj. Därefter har Singer- songwriterlinjen audition ett par dagar i mitten eller slutet på maj, för att därefter anta. Du var sent ute i år men försök gärna till nästa år! Välkommen med din ansökan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *